Tips til SEO på InCloud DevOps hosting plan.

Gratis opsætning af teknisk SEO

Når du er hosted på InCloud DevOps Pro hosting service, er du berettiget til gratis opsætning af sidens tekniske SEO, så du kun behøver at lave indhold på siden. Hvis din side har plugin'et Rank Math Pro installeret, betyder det som udgangspunkt også, at vi har opsat teknisk SEO på din side. Har du ikke Rank Math Pro installeret betyder det formentlig, at din freelancer har valgt at håndtere SEO for dig. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Hvad er teknisk SEO

Vi definere teknisk SEO som alle de basis elementer der skal til, for at din side bliver håndteret korrekt af Google og andre søgemaskiner.

Vi opsætter

 • Opsætnings af sitemap
 • Opsætning af Google Search Console samt binding mellem din side og Google, så alle nye sider bliver indekseret hurtigst muligt.
 • Eventuel opsætning af Google Analytics 4 med lokal proxy for bedre GDPR compliance. ( bemærk at det formentlig stadig ikke er tilladt at benytte GA i forbindelse med GDPR )
 • Simpelt artikel schema incl. korrekt opsætning af produkter i WooCommerce
 • Automatisk fallback på billed alt tekster samt video

Vi opsætter ikke

 • Elementer der relatere sig til indhold
 • Keywords
 • Informationer som Local Business eller Open Graph elementer
 • Avanceret individuel schema ( dette har du kun brug for i særlige tilfælde )

Hvad kan du selv gøre?

Der er rigtig rigtig mange meninger om, hvad der skal gøres på en side, for at den rangere godt på Google. De fleste ideer kommer fra nogen, der vil sælge dig noget...

Her følger mine bedste anbefalinger i prioriteret rækkefølge:

 1. Lav godt indhold!
 2. Lav godt indhold!!
 3. Lav godt indhold!!!
 4. Sørg for at URL ( permalinks ) og titler er sigende for indholdet på siden.
 5. Løs den besøgendes behov. Googles algoritme er bygget op over om du løser den besøgendes behov, eller de hopper tilbage til Google. Det er næsten det eneste der tæller.
 6. Brug masser af overskrifter H2 - H4, og lad dem matche det du tror den besøgende søger efter. F.eks. overskriften på denne sektion "Hvad kan du selv gøre" burde i stedet have været "Hvad kan jeg gøre for at forbedre min SEO" - Vi i InCloud ønsker dog ikke kunder via Google, så vi beholder den halv dårlige overskrift for nu :)
 7. Lav landingspages der matcher søgningerne på google. Sælger du chokolade, så lav f.eks. en side der hedder "Den perfekte julegave til medarbejderne" og list de produkter der egner sig.
 8. Få styr på accessibility. Brug skrifttype der kan læses i den rigtige størrelse. Links skal have afstand nok, til at man kan trykke på dem. Simpelt design er bedre end pænt design, osv.

Et par avancerede tekniske justeringer du kan foretage

Vi slutter af med et par tekniske tips. Forklaring på de enkelte emner er for omstændigt for denne artikel, så ønsker du yderligere info, anbefaler jeg at Google de enkelte emner.

Tekniske justeringer og optimering du selv kan gøre - i prioriteret rækkefølge

 1. Sæt keyword på hver side.
 2. Sæt "pillar content"
 3. Hvis du har billeder og video, der er unikke, og indeholder f.eks. dine produkter mm, så sørg for at lave grundig beskrivelse i ALT feltet. Det får dine billeder og video frem i Google søgninger.

Tak for din tid

Det var alt fra mig i denne omgang. Denne artikel er ikke statisk, jeg opdatere den løbende, hvis der kommer nye fokus områder, eller jeg bliver klogere :)

Som tidligere nævnt har alle SEO "eksperter" deres egne holdninger. Jeg er dog relativ overbevist om at hvis du følger ovenstående tips, er du mindst 95% i mål med SEO på din side. Så kan vi lade "eksperterne" om resten :)

Brian Andersen