farvet logo
Sommertilbud

Gratis hjemmeside makeover ved køb af
1 års hosting

Er din hjemmeside forældet, langsom og repræsenterer ikke længere din virksomhed på den bedst mulige måde, er det måske tid til en makeover. 
Du kan lige nu få en gratis makeover af din hjemmeside, hvis du køber 12 måneders Pro EU hosting.

Beskrivelse af hjemmeside makeover

Har din hjemmeside brug for en makeover? Vi står klar til at opdatere din hjemmeside, så den lever op til de nyeste tendenser og krav. En moderne hjemmeside skal bl.a. være lynhurtig og mobilvenlig, og det er præcis, hvad vi tilbyder.

Konvertering og redesign

Har du allerede nu en WordPress hjemmeside? Vi rydder op både Backend og Frontend.

  • Backend: Vi sørger for fjernelse af irrelevant kode og forældede plugins, opdaterer med nye plugins, hastighedsoptimerer m.m.
  • Frontend: Vi strømliner og opdaterer det nuværende visuelle udtryk på hjemmesiden eller udarbejder et helt nyt design, hvis det ønskes. Målet er en mere brugervenlig og tiltalende hjemmeside.

 

Er din hjemmeside IKKE lavet i WordPress? Intet problem. Vi konverterer din nuværende hjemmeside til WordPress og Elementor, så vi kan gennemføre ovenstående.

SEO opsætning og mobiloptimering

For at give din hjemmeside de allerbedste forudsætninger for at lykkes, opsætter vi selvfølgelig basis SEO og mobiloptimerer, så den kan tilgås fra alle enheder.  

Lynhurtig hastighed og 24/7 overvågning

I forbindelse med din hjemmesides makeover flytter vi den over på vores egen hostingserver, så du er garanteret en lynhurtig hjemmeside, uanset hvor du befinder dig i EU. Desuden bliver den overvåget 24/7 og løbende vedligeholdt, så evt. nedetid minimeres markant. Læs mere om vores hosting-løsning her

Webshops og Custome Code

Webshops er som udgangspunkt ikke inkluderet i dette, men kontakt os for et godt tilbud. Vi lover at give dig et tilbud, du ikke kan sige nej til. 

Indeholder din hjemmeside Custome Code, kan der komme en merpris ved håndtering af denne del. Men alle priser bliver aftalt på forhånd, så der ikke dukker ubehagelige overraskelser op undervejs.

Betingelser

  • Materiale (billeder, designmanual, tekst m.m.) skal leveres til os inden for to uger – vi vil jo meget gerne forbedre din hjemmeside hurtigt!
  • Der er et begrænset antal revisioner – men til gengæld kan du komme med så mange tilrettelser pr. revision, du ønsker.
  • Betaling for alle 12 måneders hosting skal ske så snart, hjemmesidens makeover er gennemført. Herefter er der ingen binding – men vi håber selvfølgelig, du bliver og nyder godt af vores premium hosting.

 

Kontakt os i dag for at få en moderne, lynhurtig og mobilvenlig hjemmeside!

SOMMERTILBUD

Hjemmeside makeover

9540,-
Hosting af hjemmeside fortsætter til 795,-/md. efter de første 12 måneder, hvis ikke samarbejdet opsiges inden.
processen

Så nemt er det!

Send forespørgsel

Skriv en kort forklaring af opgaven og send den til os.

Vi kontakter dig

Vi afholder et videomøde, hvor du præsenterer hjemmesiden, og vi gennemgår planen for makeover og hosting.

Opgaven løses

Vi løser opgaven som aftalt og leverer første udkast til godkendelse. Du leverer herefter korrekturer til os.

Du smiler stort!

Vi finpudser hjemmesiden ud fra dine korrekturer og leverer først det færdige resultat, når du er tilfreds.

Få en gratis makeover af din hjemmeside ved køb af 1 års hosting