farvet logo

HOSTING

Nextcloud

Nextcloud er et billigt alternativ til Google Drive, Dropbox, Microsoft Onedrive og lignende cloud storage-løsninger. Forskellen er dog, at du med Nextcloud ikke skal betale pr. bruger, du opretter - du kan oprette så mange brugere, du vil. Det er derfor en meget billig cloud storage-løsning for hele virksomheden.

Beskrivelse

Nextcloud tilbyder dig en sikker og privat cloud storage-løsning, der sætter dig i fuld kontrol over dine data. Med Nextclcoud kan du nemt gemme, dele og få adgang til dine filer, billeder og dokumenter fra enhver enhed, hvor som helst. Det er den perfekte løsning for både individuelle brugere og virksomheder, der ønsker at undgå risiciene ved at lagre følsomme oplysninger hos tredjepartstjenester.

Når du bruger Nextcloud, kan du nyde fordelene ved samarbejde i realtid, hvilket gør det nemmere at arbejde sammen med dit team, uanset hvor I befinder jer. Med funktioner som kalenderdeling, kontaktstyring og direkte messaging, optimerer Nextcloud din produktivitet og effektivitet. Derudover tilbyder Nextcloud avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder ende-til-ende-kryptering, to-faktor-autentifikation og brugerdefinerede adgangsrettigheder, som sikrer, at dine data forbliver sikre og private.

Vælg Nextcloud for at få en pålidelig, fleksibel og sikker cloud storage-løsning. Med Nextcloud får du friheden til at tilpasse din cloud-oplevelse til præcis dine behov, samtidig med at du beskytter din digitale privatliv.

Fuld kontrol over data

Adgang hvor som helst, når som helst

Mulighed for samarbejde i realtid

Høj sikkerhedsstandard

Mulighed for tilpasning og integration

Billig cloud storage-løsning

prisoversigt

Forudsigelige priser -
ingen overraskelser

NEXTCLOUD

Lille pakke

95,-
/måned
Priserne gælder ved oprettelse af abonnement.

NEXTCLOUD

Mellem pakke

295,-
/måned
Priserne gælder ved oprettelse af abonnement.

NEXTCLOUD

Stor pakke

495,-
/måned
Priserne gælder ved oprettelse af abonnement.
stjerner på github
0
udviklere på nextcloud-projektet
0
downloads
0 M+
processen

Så nemt er det!

Vælg Nextcloud-pakke

Skriv en kort forklaring af, hvad du har behov for

Vi kontakter dig

Vi kontakter dig og gennemgår planen for Nextcloud Hosting

Nextcloud Hosting

Vi hoster din Nextcloud-løsning i forhold til valgt pakke.

Du smiler stort!

Når du oplever, hvor nemt og effektivt det fungerer