farvet logo
Webshops

Boost din webshops salg med retargeting

Retargeting er en digital markedsføringsstrategi, der sigter mod at gen-engagere personer, som tidligere har besøgt din webshop, men ikke foretog et køb ved første besøg. Ved hjælp af cookies og andre trackingmetoder kan vi spore de besøgendes adfærd og eksponere dem for målrettede annoncer baseret på de produkter eller sider, de har interageret med på din webshop.

Beskrivelse

Har du nogensinde følt frustration over at se besøgende forlade din side uden at købe? Så er det nu, du skal sige JA TAK! til retargeting. Vi tilbyder nemlig en chance for at gøre disse tabte muligheder til varme leads og konkrete salg.

Når en nysgerrig shopper besøger din webshop, bliver de mødt af meget mere end blot dine produkter. En cookie installeres og begynder at lære af deres interesser. Den holder styr på de sider og produkter, shopperen interagerer med. Denne dyrebare viden bruger vi til at skabe personlige annoncer. Ved at fokusere på dem, der allerede har vist interesse, sikrer vi, at dine markedsføringskroner bruges til at dyrke ægte forbindelser, hvilket øger dine chancer for salg.

Vi skræddersyer annoncer til at genspejle shopperens interesse i din webshop. Om de forelskede sig i et bestemt produkt eller efterlod en fuld indkøbskurv, sørger vi for at genoplive deres interesse med annoncer, der føles relevante. I forlængelse heraf sørger vi selvfølgelig for at annoncere på de platforme, hvor dine besøgende faktisk bruger deres tid; Google, Facebook og Instagram. Dit brand fortjener at skinne overalt!

Læs mere om Google Annoncering og Annoncering på Sociale Medier

Gør ikke bare dine potentielle kunder til tal i en statistik. Gør dem til en del af din salgshistorie. Lad os sammen sikre, at dit brand ikke bare bliver husket, men elsket og foretrukket.

Tracking og dataindsamling

Segmentering af målgruppe

Målrettet annoncering

Konverteringsoptimering

Real-tid analyse og justering

Personlig retargeting

Maksimer dit ROI

Dækker flere platforme

AF DANSKERNE BRUGER SOCIALE MEDIER
0 %
af danskerne har handlet online inden for de seneste 3 måneder
0 %
af kvindelige shoppere foretager impulskøb
0 %
processen

Så nemt er det!

Send forespørgsel

Skriv en kort forklaring af opgaven og send den til os

Vi kontakter dig

Vi kontakter dig og gennemgår planen for retargeting

Retargeting udføres

Vi opsætter retargeting-kampagner og monitorerer dem

Du smiler stort!

Når du ser, hvordan kampagnerne indfanger tabte kunder